Contact

Wilt je meer informatie? Als je nog vragen hebt, een aantal proeflessen wilt ontvangen of voorlichting via Teams, bij ons of op je eigen locatie wenst, laat het ons dan weten. We komen graag in contact.

Bellen of mailen

Lekker ouderwets bellen kan altijd. We zijn goed bereikbaar. Als dat even niet het geval is, dan bellen we bij eerste gelegenheid terug. Wel even het nummer inspreken (maar het nummer appen kan natuurlijk ook).

Aly de jong - leren en leven

drs. A. (Aly) de Jong

Senior Adviseur (dir.)
06 – 53270698

drs. P. (Peter) Stam

Senior Adviseur (dir.)
06 – 51345747

Natuurlijk kan er ook gemaild worden. Je bereikt ons als volgt:

We proberen altijd binnen 48 uur te antwoorden (en in de meeste gevallen lukt dat ook).

Bezoeken

Onze werklocatie en trainingsruimtes zijn in het Stadslab in Groningen. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw op het voormalige terrein van de Suikerunie. Het bezoekadres is Suikerlaan 15. Er is voldoende parkeergelegenheid. Je bent van harte welkom.

stadslab Groningen - Leren en leven

Eerst even proberen

Wij begrijpen dat het prettig is om eerst wat uit te proberen. Het is daarom mogelijk om een aantal lessen te ontvangen op die manier te onderzoeken of het programma aansluit. Laat ons even weten waar je interesse ligt en we sturen je een probeerpakket! 

CRKBO

Wij zijn erkend en geregistreerd als CRKBO opleidingsvoorziening.

CRKBO

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie